LISA! Keelereisid

Shanghai minigrupp

 
52 80 524
team@keelereisid.com
Esmasp - Reede — 09:00 - 18:00

Hiina keele kursused minigrupis Shanghais

Elu Shanghais on kiire, kirev ja rahvusvaheline. Moodne arhitektuur näib kohati üsna euroopalik, ent siiski kõrguvad siin taevasse sädelevad pilvelõhkujad ning vahetevahel süttivad suursuguste templite valgustid ja punased ilutuled. Ostutänavatel virvendavad lugematud reklaamplakatid ning suuri vaateaknaid täidavad armastatud Itaalia moebrändid.

LISA-Sprachreisen-Chinesisch-Shanghai-City-Downtown-Shopping-Einkaufstrasse-Reklame-Glitzer-Strassen-Chinesisch

 

MIKS VALIDA KEELEKURSUS MINIGRUPIS SHANGHAIS ?

  1. Parim asukoht: hiina keele õpe põnevas kaasaegses metropolis
  2. Kvaliteet: kooli keskne asukoht, hea õppeedukus tänu minigruppidele/individuaalõppele
  3. Kursuste lai valik: Hiina kultuur, Shanghai avastamine, Shanghai kogemine


See, kes tuleb Hiinasse, siseneb täiesti teise maailma. Kõrgete kuldsete Buddha kujudega pagoodid ja antiiksed templirajatised peidavad end hiigelsuurte pilvelõhkujate vahel, mis võluvad öösiti oma hingetuksvõtvalt kauni tulede panoraamiga. Meie keelekool asub šiki Shanghai metropoli kesklinnas, armastatud ostutänavate läheduses. Linna peamised vaatamisväärsused on Songi dünastia Long-Hua-pagood ja Long-Hua klooster oma suure Buddha kujuga. Ringi uitama meelitavad sind kaasaegsed linnajaod Lingang New City ja Pudong. Siin saab suurepäraselt keha kinnitada ja tuntud disainerikauplustes ostelda. Kes aga tahab Shanghais midagi hiinapärast kogeda, peaks minema siinsetele turgudele või nautima tassikest teed armastatud teemajas Huxitingis. Vilgas ööelu käib kõige rohkem moekates klubides, nagu nt La Fabrique või dšässiklubi Cotton, mis võiksid sama hästi asuda ka New Yorgis.

LISA! keelekursused täiskasvanutele »

Meie LISA! Keeltekoolis õpetavad keelt kogenud õpetajad, kursused on efektiivsed ja õppemeetodid kaasaegsed. Kursuste alguspäev on esmaspäev (kui esmaspäev on riigipüha, algab kool teisipäeval). Meie kursused sobivad nii algajaile kui edasijõudnuile. Keelekursuse ajal majutud sõbralikus kohalikus peres  või kooli korteris.

Akrediteeringud »

Rohkem kui 20 aasta pikkuse kogemusega on LISA! Keelereisid tänapäeval üks parimaid organiseeritud keeleõppeprogramme pakkuvaid agentuure. Kõik õpetajad on spetsialiseerunud õpetama hiina  keelt võõrkeelena.

Keelekursus »

Esimesel koolipäeval määratakse sind vastavalt keeletasemele sobivasse rühma. Nii tagame suurepärased tulemused keeleõppes. Peale koolitunde on piisavalt vaba aega ümbruskonna  avastamiseks. LISA! Keeltekooli poolt korraldatakse kursuste jooksul erinevaid üritusi ja meie sõbralik koolipere jagab meelsasti oma teadmisi-kogemusi parimate kohvikute, restoranide, vaatamisväärtuste kohta! Avasta linna omal käel või koos kaasõpilastega!

Soovitame kohalikega suhelda nii palju kui võimalik (hiina keeles!). Majutus kohalikus peres on selleks ideaalne  - saad iga päev oma uusi oskusi testida!

Saabumine »

Meie keelekursuse hind ei sisalda lennupileteid, kuigi lennufirmad pakuvad meile soodushindu ja me saame aidata sul broneerida soodsaima hinnaga piletid. Broneerime hea meelega koos keelekursusega ka lennupiletid, tagades kõige taskukohasema hinnaga lennupileti Shanghaisse
Kui sul on mis tahes küsimusi, helista või saada meile e-kiri. Me aitame sind kõigis küsimustes, mis puudutavad lendu, hindu ja kõige soodsamaid pileteid Shanghaisse

Pärast keeletunde – mida teha Shanghais:

  • Külasta Long-Hua pagoodi ja vaata imposantset Buddha kuju Long-Hua kloostris.

  • Osale traditsioonilistel pidudel, nagu nt kirev draakonipaatide festival.

  • Uita Dong Tai Lu Curio turul Huangpu linnajaos.

  • Mine jalutama idüllilisse Yu aeda ja imetle Hiina aiakunsti. 

  • Vaatle Bundi kaldapromenaadilt Shanghai kuulsat siluetti.

  • Vaata linnale alla Oriental Pearli või Jin Mao tornist.

  • Luba endale üks lõõgastav Hiina massaaž.

  • Tee suurepärane osturetk East Nanjing Roadil.

 

 

Aitame sul meelsasti leida keelekursuse, mis vastab kõige paremini sinu vajadustele. Anname sulle nõu reisimiseks sobivaima aja ja keelekursuse ideaalse kestuse kohta, jagame infot sissesõidunõudmiste ja majutuspaika jõudmise kohta. Meie infoteenus on tasuta. Keelekursust saab broneerida telefoni või e-posti teel või täites broneeringu veebivormi.

Tehniline abi
Saada

Tänan päringu eest!

Oleme päringu kätte saanud. Vastame esimesel võimalusel.

Teie päringunumber on .