LISA! Keelereisid

Peking minigrupp

 
52 80 524
team@keelereisid.com
Esmasp - Reede — 09:00 - 18:00

Hiina keele kursused minigrupis Pekingis

Meie Pekingi keelekoolis õpid väikeses grupis rääkima soravat hiina keelt ja saavutad tänu intensiivsele õppele kiirelt tulemusi. Meie tervituspakettide ja hiina keele algajate kursustega sukeldud sügavale Hiina kultuuri.

LISA-Sprachreisen-Chinesisch-Peking-Oper-Taenzerinnen-Papierschirme-Musik-chinesische-Kultur

MIKS VALIDA KEELEKURSUS MINIGRUPIS PEKINGIS ?

  1. Parim asukoht: hiina keele õpe kirevas ajaloolises metropolis
  2. Kvaliteet: tuttavlik kool, väikegrupid, tugev jäelevalve, hariduspuhkus
  3. Kursuste mitmekesisus: Hiina kultuur, Pekingi avastamine, Hiina jaoks valmis


Hiina poliitika- ja kultuurikeskus kujutab endast üleilmselt omanäolist kultuuripärandit ja võlub külastajaid oma võimsate pilvelõhkujatega, mis seisavad kõrvuti igivanade templite ja väikeste  käänuliste alleedega. Meie kodune keelekool asub keskses Chaoyangi linnaosas, otse CCTV torni vastas, mis on linna suurim hoone ning mida ümbritsevad poed, kunstigaleriid ja tänavakohvikud. Tänu meie väikestele õppegruppidele (max 6 in) garanteerime tõhusa õppeedukuse isikliku toe abil. Pekingi tähtsaimad vaatamisväärsused on ühistranspordiga sõites mõne minuti kaugusel. Nende hulka kuuluvad nt Keelatud Linn, mis on tõeline majesteetlike paleede, aedade, väravate ja siseõuedega labürint, ning Taevase Rahu väljak. Väljasõit Pekingist Hiina müüri juurde on miski, mida lihtsalt tuleb ette võtta. Linna ööelu on õide puhkenud eriti viimastel aastatel. Siin saab kesklinna diskoteekides pidutseda varajaste hommikutundideni välja. Kes reisib Pekingisse jaanuaris, ei tohiks vahele jätta siinset kirevat Hiina uusaastat.

 

null

LISA! keelekursused täiskasvanutele »

Meie LISA! Keeltekoolis õpetavad keelt kogenud õpetajad, kursused on efektiivsed ja õppemeetodid kaasaegsed. Kursuste alguspäev on esmaspäev (kui esmaspäev on riigipüha, algab kool teisipäeval). Meie kursused sobivad nii algajaile kui edasijõudnuile. Keelekursuse ajal majutud sõbralikus kohalikus peres  või kooli korteris.

Akrediteeringud »

Rohkem kui 20 aasta pikkuse kogemusega on LISA! Keelereisid tänapäeval üks parimaid organiseeritud keeleõppeprogramme pakkuvaid agentuure. Meie kool on akrediteeritud IALC`i poolt. Kõik õpetajad on spetsialiseerunud õpetama hiina  keelt võõrkeelena.

Keelekursus »

Esimesel koolipäeval määratakse sind vastavalt keeletasemele sobivasse rühma. Nii tagame suurepärased tulemused keeleõppes. Peale koolitunde on piisavalt vaba aega ümbruskonna  avastamiseks. LISA! Keeltekooli poolt korraldatakse kursuste jooksul erinevaid üritusi ja meie sõbralik koolipere jagab meelsasti oma teadmisi-kogemusi parimate kohvikute, restoranide, vaatamisväärtuste kohta! Avasta linna omal käel või koos kaasõpilastega!

Soovitame kohalikega suhelda nii palju kui võimalik (hiina keeles!). Majutus kohalikus peres on selleks ideaalne  - saad iga päev oma uusi oskusi testida!

Saabumine »

Meie keelekursuse hind ei sisalda lennupileteid, kuigi lennufirmad pakuvad meile soodushindu ja me saame aidata sul broneerida soodsaima hinnaga piletid. Broneerime hea meelega koos keelekursusega ka lennupiletid, tagades kõige taskukohasema hinnaga lennupileti Pekingisse
Kui sul on mis tahes küsimusi, helista või saada meile e-kiri. Me aitame sind kõigis küsimustes, mis puudutavad lendu, hindu ja kõige soodsamaid pileteid Pekingisse

Pärast keeletunde – mida teha Pekingis:

  • Matka Hiina müürile.

  • Koge ajalugu, külastades Keelatud Linna.

  • Imetle Mingi dünastia Suvetemplit.

  • Naudi hingetuksvõtvalt kaunist vaadet Pekingile Jingshani pargist.

  • Osta suveniire Wangfujingi või Donghuameni ööturult.

  • Vaata Mao Zedongi mausoleumi Tian’anmeni väljakul.

  • Degusteeri auravat nuudlisuppi või magusaid suhkrustatud puuvilju (Guo Fud).

  • Mine Wangfujingi tänavale sisseoste tegema.

  • Vaata Chaoyangi teatris akrobaatide etendust.

 

Tehniline abi
Saada

Tänan päringu eest!

Oleme päringu kätte saanud. Vastame esimesel võimalusel.

Teie päringunumber on .